Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

5 skäl för att jobba i fastighetsbranschen

Vill du ha ett omväxlande jobb där du får träffa människor samtidigt som du bidrar till samhällsnytta på riktigt? Eller vill du jobba med att motverka klimatförändringarna? Då kanske fastighetsbranschen kan vara något för dig. Här är de fem starkaste skälen till att jobba i fastighetsbranschen.

Karriär

I fastighetsbranschen finns jobb för dig som vill utvecklas och trivas länge.

Här finns jobb både för dig med en gymnasieexamen och dig som har pluggat på universitet. Vi är en bransch i ständig utveckling och här får du utmaningar och lär dig nya saker varje dag. Du kan byta roll flera gånger under din karriär och bli framgångsrik i fastighetsbranschen.

Balans i livet

I fastighetsbranschen kan du må bra och få balans i livet.

Jobbet är viktigt, men jobbet är inte allt. I fastighetsbranschen kan du ha roligt på jobbet och orka ha ett liv utanför jobbet. Du har ofta frihet att själv planera din arbetsdag och det går utmärkt att förena ett framgångsrikt arbetsliv med en givande fritid. Här får du ett spännande och utmanande jobb som håller hela livet.

Lön

I fastighetsbranschen får du en konkurrenskraftig lön och trygga villkor.

Du får en god marknadsmässig lön som du kan försörja dig på, samtidigt som du har sjysta arbetstider. Genom att utvecklas och ta mer ansvar har du också möjlighet att höja din lön. Fastighetsbranschen ger trygga anställningar och bra anställningsvillkor.

Jämställdhet

I fastighetsbranschen har alla samma möjligheter.

Våra kunder kommer från alla delar av samhället och alla är välkomna att söka jobb i fastighetsbranschen. Vi är stolta över att fyra av tio chefer i fastighetsbranschen är kvinnor och att vi flera år i rad har rankats som den mest jämställda branschen i Sverige.  

Samhällsnytta

I fastighetsbranschen gör du skillnad på riktigt.

Vi påverkar människors liv när vi tar hand om husen där de bor eller jobbar. Ditt jobb kan till exempel vara att göra ett bostadsområde trevligare och tryggare eller att minska husens klimatpåverkan. Här kan du bidra till ett bättre samhälle för alla och finna ett starkt engagemang.