Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

4 skäl att välja fastighetsbranschen

Vill du ha ett omväxlande jobb där du får träffa människor samtidigt som du bidrar till samhällsnytta på riktigt? Eller vill du jobba med att motverka klimatförändringarna? Då kanske fastighetsbranschen kan vara något för dig. Här är fyra anledningar till att välja fastighetsbranschen.

Möjligheten

I fastighetsbranschen finns jobb för dig som vill utvecklas och trivas länge.

Här finns jobb både för dig med en gymnasieexamen och dig som har pluggat på universitet. Men också för dig som har läst både korta och långa vux, arbetsmarknads och yrkeshögskoleutbildningar. Vi är en bransch i ständig utveckling och här får du både utmana dig själv och lär dig nya saker – varje dag. Tryggheten i vår bransch ger dig möjligheten byta roll flera gånger under din karriär så att du kan utvecklas i den riktning du vill och uppfylla dina karriärmål. Att jobba i fastighetsbranschen handlar om att skapa möjligheter för en bättre framtid –  både för dig och för människorna som du jobbar med och för.

Friheten

I fastighetsbranschen finns jobben som ger dig balans i livet.

I fastighetsbranschen har du ofta friheten att själv planera din arbetsdag och det går utmärkt att förena ett framgångsrikt arbetsliv med en givande fritid. Här får du ett varierande jobb som bäddar för en hållbar framtid fylld av frihet – både på jobbet och utanför.

Tryggheten

I fastighetsbranschen finns de trygga jobben – för alla.

Här finns jobb med trygga och fasta anställningar både för dig med en gymnasieexamen och dig en högre utbildning. Eftersom det alltid kommer att finnas byggnader som behövs tas om hand så är ett jobb i fastighetsbranschen en trygg bransch att utvecklas i.

Hållbarheten

I fastighetsbranschen finns jobben där du gör skillnad på riktigt för människor och miljön.

Vi gör människors liv bättre när vi tar hand om husen där de bor eller jobbar. Ditt jobb kan till exempel vara att göra ett bostadsområde trevligare och tryggare eller att minska fastigheters klimatpåverkan och energiförbrukning. Här kan du bidra till ett bättre samhälle för alla och samtidigt uppmärksammas och uppskattas för just den du är – inte bara för det du kan. Dessutom får du möjlighet att jobba med en mångfald av sympatiska kollegor i en bransch där jämställdhet är en självklarhet.