Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Här hittar du höstens YH-utbildningar som fortfarande är öppna för ansökningar.

Är du en person som gillar att lösa tekniska problem, se till att det administrativa fungerar, leda människor och bidra till ett mer hållbart samhälle?

Har du dessutom inte bestämt dig för vad du ska göra i höst men tycker det är viktigt med trygga anställningar, frihet under ansvar och möjligheter att utvecklas på jobbet? Då är du varmt välkommen att starta din nya resa mot en karriär i fastighetsbranschen.

Här hittar du listan med höstens alla yrkeshögskoleutbildningar som är öppna för sena anmälningar. Där finns bra utbildningar till t.ex.  drift- och fastighetstekniker, fastighetsförvaltare och fastighetsingenjör, alla yrken som efterfrågas av branschen.

Vill du veta mer om fastighetsbranschen och våra yrkesroller? Läs mer här.

Fler nyheter

Sök till höstens högskole- och universitetsutbildngar!

Den 17 april är sista anmälningsdag för höstens högskole-och universitetsutbildningar. För dig som börjar studera en utbildning för fastighetsbranschens yrkesroller väntar mycket goda möjligheter till trygga jobb…

Läs mer

Här hittar du gymnasieutbildningarna för fastighetsbranschen!

Snart är det dags att välja gymnasieprogram och vi på jobba-i-fastighetsbranschen är glada över att just du funderar på att välja att studera till någon av våra…

Läs mer