Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Du har fortfarande möjlighet att starta en ny karriär i fastighetsbranschen – redan i höst!

Flera utbildningsanordnare har förlängt ansökningstiden till ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom fastighetsområdet så ta chansen att starta eller byta karriär redan i höst. En karriär inom fastighetsbranschen innebär goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningar, möjligheter att göra människors vardag bättre och bidra till ett mer hållbart samhälle.

YH-utbildningarna som fortfarande är öppna för anmälan startar i augusti och september och gäller drift- och fastighetstekniker, fastighetsingenjör eller fastighetsförvaltare. De flesta utbildningar är bundna till en specifik studieort men några erbjuds som distansundervisning.

Du hittar hela listan med utbildningar som fortfarande är öppna för anmälningar här:

Yrkeshögskolans utbildningar inom fastighetsområdet med sena anmälningstider

Vill du veta mer om de olika yrkesrollerna och vår bransch? Klicka på länkarna nedanför.

Om fastighetsbranschen.

Om fastighetstekniker, fastighetsingenör, fastighetsförvaltare och våra andra yrkesroller.

Fler nyheter

Här hittar du gymnasieutbildningarna för fastighetsbranschen!

Snart är det dags att välja gymnasieprogram och vi på jobba-i-fastighetsbranschen är glada över att just du funderar på att välja att studera till någon av våra…

Läs mer

Sök korta YH-kurser nu!

Snart går ansökningstiderna ut för många av de kurser (korta YH-utbildningar) för dig som arbetar i, eller vill börja att utbilda dig till att arbeta i fastighetsbranschen….

Läs mer