Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Du har fortfarande möjlighet att starta en ny karriär i fastighetsbranschen – redan i höst!

Flera utbildningsanordnare har förlängt ansökningstiden till ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom fastighetsområdet så ta chansen att starta eller byta karriär redan i höst. En karriär inom fastighetsbranschen innebär goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningar, möjligheter att göra människors vardag bättre och bidra till ett mer hållbart samhälle.

YH-utbildningarna som fortfarande är öppna för anmälan startar i augusti och september och gäller drift- och fastighetstekniker, fastighetsingenjör eller fastighetsförvaltare. De flesta utbildningar är bundna till en specifik studieort men några erbjuds som distansundervisning.

Du hittar hela listan med utbildningar som fortfarande är öppna för anmälningar här:

Yrkeshögskolans utbildningar inom fastighetsområdet med sena anmälningstider

Vill du veta mer om de olika yrkesrollerna och vår bransch? Klicka på länkarna nedanför.

Om fastighetsbranschen.

Om fastighetstekniker, fastighetsingenör, fastighetsförvaltare och våra andra yrkesroller.

Fler nyheter

Nu blir det lättare att göra karriär i fastighetsbranschen – tack vare omställningsstudiestödet.

Detta passar bra för dig som vill starta en ny karriär inom vår bransch men som inte har haft möjlighet på grund av till exempel levnadsomkostnader.  …

Läs mer
Nya YH-kurser för dig som jobbar i fastighetsbranschen

Nya korta YH-kurser för dig som vill gå vidare inom fastighetsbranschen

Nu har du som arbetar inom fastighetsbranschen fått nya möjligheter att stärka din kompetens inför framtidens hållbarhetsmål, helt utan kostnad. Eftersom kurserna är utformade så att du…

Läs mer