Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Du har fortfarande möjlighet att starta en ny karriär i fastighetsbranschen – redan i höst!

Flera utbildningsanordnare har förlängt ansökningstiden till ett antal yrkeshögskoleutbildningar inom fastighetsområdet så ta chansen att starta eller byta karriär redan i höst. En karriär inom fastighetsbranschen innebär goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningar, möjligheter att göra människors vardag bättre och bidra till ett mer hållbart samhälle.

YH-utbildningarna som fortfarande är öppna för anmälan startar i augusti och september och gäller drift- och fastighetstekniker, fastighetsingenjör eller fastighetsförvaltare. De flesta utbildningar är bundna till en specifik studieort men några erbjuds som distansundervisning.

Du hittar hela listan med utbildningar som fortfarande är öppna för anmälningar här:

Yrkeshögskolans utbildningar inom fastighetsområdet med sena anmälningstider

Vill du veta mer om de olika yrkesrollerna och vår bransch? Klicka på länkarna nedanför.

Om fastighetsbranschen.

Om fastighetstekniker, fastighetsingenör, fastighetsförvaltare och våra andra yrkesroller.

Fler nyheter

Rekordmånga kurser att söka för dig som arbetar i fastighetsbranschen och vill bli vassare inom ditt yrke.

I höst finns det rekordmånga kurser att söka för dig som arbetar i fastighetsbranschen och vill bättra på din kunskap inom fastighetsområdet. De flesta ges på distans…

Läs mer

Här hittar du höstens YH-utbildningar som fortfarande är öppna för ansökningar.

Är du en person som gillar att lösa tekniska problem, se till att det administrativa fungerar, leda människor och bidra till ett mer hållbart samhälle? Har du…

Läs mer