Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Nu blir det lättare att göra karriär i fastighetsbranschen – tack vare omställningsstudiestödet.

Detta passar bra för dig som vill starta en ny karriär inom vår bransch men som inte har haft möjlighet på grund av till exempel levnadsomkostnader.  

Regeringens omställningspaket består bland annat av det som kallas för omställningsstudiestöd och riktar sig till dig som är mellan 27 och 62 år och har jobbat ett antal år. Stödet betyder att du nu har möjlighet att studera upp till 44 veckor med ett bidrag på högst 21 000 kronor per månad. Dessutom har du möjlighet att låna ytterligare ungefär 12 500 kronor per månad. Stödet betalas ut från och med 1 januari 2023 men ansökan är öppen från 1 oktober 2022.

Det här betyder att du t.ex kan färdigutbilda dig till några av våra mest eftertraktade yrkesroller med fullt studiestöd då en del av dessa utbildningar är ca 1 år. Eller få möjlighet till studiestöd för en del av en längre utbildning.

Och för dig som redan jobbar i fastighetsbranschen och vill utveckla dina kunskaper för att ta nästa steg i din karriär så finns det olika korta påbyggnadskurser som du kan söka omställningsstudiestödet för.

Så ta chansen och starta eller utveckla din karriär inom fastighetsbranschen. Börja med att hitta din utbildning här.

Här kan du läsa mer om hur omställningsstudiestödet fungerar, vilka villkor som finns samt hur man ansöker här.

Fler nyheter

Rekordmånga kurser att söka för dig som arbetar i fastighetsbranschen och vill bli vassare inom ditt yrke.

I höst finns det rekordmånga kurser att söka för dig som arbetar i fastighetsbranschen och vill bättra på din kunskap inom fastighetsområdet. De flesta ges på distans…

Läs mer

Här hittar du höstens YH-utbildningar som fortfarande är öppna för ansökningar.

Är du en person som gillar att lösa tekniska problem, se till att det administrativa fungerar, leda människor och bidra till ett mer hållbart samhälle? Har du…

Läs mer